Startuoja aplinkosaugos projektas „Eko kelias“

Prezidento Jono Žemaičio gimnazija šiais metais dalyvauja aplinkosaugos projekte „Eko kelias“, kurio tikslas - skatinti gimnazijos bendruomenę prisidėti prie švarios aplinkos išsaugojimo ir padėti suvokti atliekų rūšiavimo svarbą. Projektas finansuojamas iš Raseinių rajono savivaldybės aplinkos apsaugos rėmimo specialiosios programos.

Balandžio 9 d. būrys gimnazistų kartu su mokytoja G. Jukilaitiene ir socialine pedagoge D. Kumpikevičiene, lydimi Dubysos regioninio parko direktoriaus V. Kilčausko, vyko į Viduklės girininkijos Blinstrubiškių mišką sodinti eglaičių. Šia gražia iniciatyva prisijungėme  prie tarptautinio projekto „Eno treelympics“, kurio tikslas yra iki 2017 m. visame pasaulyje pasodinti 100 milijonų medžių. Už prasmingai ir smagiai praleistą laiką ir galimybę pasodinti 1000 medelių esame dėkingi Raseinių miškų urėdijos Viduklės girininkijos girininkui R. Juzikiui ir jo pavaduotojui G. Globiui.

Projekto „Eko kelias“ veiklos bus organizuojamos visus metus. Kviečiame būti aktyviais dalyviais motyvuojant save ir draugus gyvenimo kelią tiesti švarioje ir tausojamoje aplinkoje.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas