Informacija apie priėmimą į Lietuvos aukštąsias mokyklas

Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacijos bendrajam priėmimui organizuoti (LAMA BPO) prezidento 2024 m. kovo 27 d. įsakymu Nr.24-05 patvirtintas Bendrojo priėmimo į Lietuvos aukštųjų mokyklų trumposios pakopos, pirmosios pakopos, vientisąsias ir profesines studijas 2024 metų tvarkos aprašas.

Aprašas nustato 2024 m. bendrojo priėmimo dalyvių veiksmus, atliekamus pasirengimo priėmimui į Lietuvos aukštąsias mokyklas (universitetus ir kolegijas) ir trijų priėmimo etapų metu.

Nustatytos priėmimo datos, stojančiųjų registracijos į Bendrojo priėmimo informacinę sistemą (BPIS) ir prašymų priimti studijuoti į pirmąjį kursą, išsilavinimo, kvalifikacijų ir kitų pasiekimų duomenų gavimo arba juos liudijančių dokumentų teikimo tvarka. Aprašyta stojamųjų egzaminų ir testų sesijų tvarkaraščių, konkursinio balo, konkursinių eilių sudarymo, stojančiųjų ir aukštųjų mokyklų informavimo apie priėmimo eigą ir rezultatus bei studijų sutarčių sudarymo tvarka.

Išsamesnė informacija: https://lamabpo.lt/patvirtintas-bendrojo-priemimo-i-lietuvos-aukstuju-mokyklu-trumposios-pakopos-pirmosios-pakopos-vientisasias-ir-profesines-studijas-2024-metu-tvarkos-aprasas-ir-priemimo-datos/

Visą informaciją stojančiajam taip pat rasite:

 LAMA BPO puslapyje;

https://smsm.lrv.lt/lt/veiklos-sritys-1/smm-studijos/priemimas-studijos/bakalauro-studijos/priemimas-i-aukstasias-mokyklas-2024-m/

SĖKMĖS!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas