Gimnazistų susitikimų popietė

Gimnazistų savivaldos projekto  „Dirbk. Skatink. Stiprink“ vienas iš tikslų - ugdyti jaunimo bendradarbiavimo kultūrą ir vertybines nuostatas.  2016 m. spalio 28 d. popietę įvykęs susitikimas su buvusiais gimnazistais buvo puikus dienos pratęsimas po išklausytos motyvuojančios dėstytojo  J. Valčiuko paskaitos, suteikęs galimybę pasidalinti įžvalgomis apie jaunimui svarbius dalykus iš gimnazisto ir studento pozicijų.

Į gimnaziją atvyko  buvę gimnazistai Evelina Kučinskytė, Lukrecija Gužauskaitė ir Donatas Mickūnas. Susitikimo metu svečiai pasakojo apie savojo kelio paieškas, studijas, gyvenimą naujoje aplinkoje, sutiktus žmonės, studento gyvenimą - kuris iš tiesų nėra  tik linksminimasis iki ryto, kaip kartais įsivaizduojame,  o sunkus darbas, reikalaujantis tikrai daug pastangų. Būtent dėl šios priežasties, pasak popietės svečių, labai svarbu pačiam atsakingai nuspręsti, kokias studijas pasirinksi.  

Šiltą bendravimą papildė smagūs buvusių ir esamų gimnazistų pravesti praktiniai užsiėmimai, žaidimai, kartu geriama arbata.

Į susitikimą atvykę Evelina, Lukrecija ir Donatas atstovavo tikrai gausų būrį draugų, kurie gimnazijoje buvo kūrybiški, veiklūs ir aktyviai ieškantys savęs per savivaldos ir įvairias kitas veiklas. Šiandien smagu juos matyti atradusius savąjį kelią ir norinčius patirtimi dalintis su kitais. Nuoširdų ačiū taria Marija Dambrauskaitė ir visi kiti susitikimo dalyviai.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas