Tautiniai šokiai gimnazistams – laisvalaikis ir pramoga

Gimnazistų savivaldos balandį organizuotame renginyje  „Naktis gimnazijoje“ netrūko įvairių veiklų, viena jų – tautinių šokių vakaronė. „Turiu prisipažinti, kad gavusi pakvietimą į šį renginį ilgai dvejojau. Jau buvau nusprendusi nedalyvauti, tačiau esu labai dėkinga draugei, kuri mane perkalbėjo. Renginys labai patiko, nes buvo daug įdomių užsiėmimų ir nebuvo kada nuobodžiauti. Prisiminimai yra patys geriausi!  Tikiuosi ateityje bus daugiau tokių renginių.“ Renginio dalyvė Ugnė Zakaitė. „Liaudies šokiai buvo labai smagūs, nes ir pati mėgstu šokti. Visi rodė iniciatyvą ir kvietė šokti (ypač vaikinai).“ Urtė Stonkutė.  „Kadangi labai mėgstu šokti ar šiaip pajudėti, tai buvo labai smagu. Gera bent trumpam prisiliesti prie mūsų liaudiškų šokių, tai tikrai buvo linksma.“ Silvija Liambartaitė.

Nuoširdžiai dėkojame Pranckūnų šeimynai iš Betygalos ir Mindaugui Žiūkui, kurie visą vakarą nuoširdžiai grojo liaudišką muziką, dalinosi gera nuotaika ir padėjo pajausti, kad liaudies muzika ir šokis yra taip artima, visada vienijanti ir brangi mūsų kultūros dalis.

Dar viena renginio dalyvių Viktorija Marcinkutė prisimena: „Buvo labai smagu ir linksma. Seniau savęs klausdavau, kaip jauni žmonės gali šokti liaudies šokius, tačiau po nakties mokykloje savęs klausiau, kaip galima nešokti tokių smagių šokių. Išmokau daug gražių šokių. Buvo proga dar artimiau pabendrauti su savo gimnazijos mokiniais, bei susipažinti su Tytuvėnų gimnazistais. Labai patiko gyva muzika. Teko pašokti ir su savo mylimiausia anglų mokytoja.“ O ši mokytoja, tai Jurga Bulotienė, kuri ne tik vakarojo kartu su gimnazistais, bet geranoriškai dalinosi savo patirtimi, mokė liaudies šokių žingsnelių, smagiai šoko kartu. Visų gimnazistų vardu tariame jai ir visiems renginio organizatoriams nuoširdų ačiū!

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas