Dirbk. Skatink. Stiprink.

Gimnazistų savivaldos projektas „Dirbk. Skatink. Stiprink“ gimnazijoje vykdomas jau ne vienerius metus. Nauji vykdytojai, partneriai ir besikeičiančios aplinkybės sąlygojo projekto veiklų turinį.

Projekto vykdytojai - neformali jaunimo grupė – Prezidento Jono Žemaičio gimnazijos gimnazistų savivalda. Projekto tikslas - ugdyti gimnazistų pilietinę ir socialinę atsakomybę, propaguoti savanorystę, stiprinti savivaldos veiklą. Finansinė parama veikloms buvo gauta iš  Raseinių rajono jaunimo  pilietinių ir  socialinių iniciatyvų projektų finansavimo  programos.

Smagu ne tik kartu dalyvauti suplanuotose veiklose, bet ir prisiminti tai, kas įgyvendinta, patirta, suvokta. O svarbiausia, kad bendros idėjos ir darbai sustiprina draugystę, padeda atrasti save ir motyvuoja vėl planuoti ir veikti.

2016 m. projektas „ Dirbk. Skatink. Stiprink“ tęsiasi.  Šių metų veiklų prioritetas - ugdyti jaunimo bendradarbiavimo kultūrą ir vertybines nuostatas.  

Kviečiame prisijungti  gimnazistus ir mokytojus prie projekto iniciatyvų,  kartu ieškoti,  dalintis patirtimi ir tobulėti.

Projekto „Dirbk. Skatink. Stiprink“ komandos nariai Augustina ir Mantas

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas