Gimnazistai projekte!

 

 

Erasmus projektai  – tai tikra gyvenimo mokykla. Toje mokykloje Erasmus+ projekte "Nustok tik svajoti, pradėk veikti" šiais metais, kartu su moksleiviais iš Austrijos Villach miesto, dalyvauja ir mūsų gimnazistai.

Prezidento Jono Žemaičio gimanazijoje balandžio 3-11 dienomis svečiuosis ir projekto veiklose dalyvaus 18 moksleivių iš Austrijos. Balandžio 4 dieną, 9 val. gimnazijos aktų salėje vyks svečių prisistatymas gimnazijos bendruomenei, todėl kviečiame visus norinčius atvykti į prisistatymą. Veiklų metu, projekto dalyviai dalyvaus mokymuose, kuriuos ves Sėkmės mokyklos lektorius Šarūnas Dignaitis, AIG lektorius Yvan Laurent. Be to, gimnazistai ir svečiai apsilankys UAB „Danspin“, kaimo turizmo sodyboje „Karpynė“ ir Aštuonračio muziejuke. Projekto dalyviai mokinsis, kaip parašyti verslo planą bei įvykdys pagrindinę užduotį− kurs verslo planus. Išvykos į Nidą metu projekto dalyviai susipažins su smulkaus verslo perspektyvomis ir iššūkiais Kuršių Nerijoje.
Balandžio 10 dieną vyks konferencija „Verslo idėjos“. Dalyviai pristatys, aptars savo sukurtus verslo planus bei bus įvertinti. Deja, sekmadienį gimnazistai turės atsisveikinti su projekto svečiais iš Austrijos, tačiau neilgam. Mokinių iš Prezidento Jono Žemaičio gimnazijos komanda svečiuotis į Austriją išvyks gegužės mėnesį.

Ignas Nutautas

Projekto dalyvis

 

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas