Susitikimas su LMTA studentais

Smagu, kai projekto „Dirbk. Skatink. Stiprink“ metu jaunimo vykdytos veiklos yra ne tik gražūs prisiminimai, bet išauga į tolesnį bendradarbiavimą ir draugystę. To akivaizdus  pavyzdys yra Lukrecija Gužauskaitė, šiuo metu studijuojanti  LMTA. Šiais mokslo metais ji jau kelis kartus ne tik aplankė gimnaziją, bet ir kartu su gimnazistais dalinosi savo patirtimis, organizavo bendras veiklas. Balandį jos dėka įvyko turiningas mūsų gimnazistų ir svečių iš Tytuvėnų gimnazijos susitikimas su LMTA antro kurso studentais ir jų dėstytoja. Studentai parodė spektaklį „Nerimas“ po kurio visi buvo pakviesti į diskusiją.

 „Didelį įspūdį paliko studentų keliamos problemos aktualios gimnazistui. Studentų kalba buvo labai įtaigi ir įdomi. Be abejo buvo įdomu išgirsti ir savo gimnazistų nuomones apie švietimo sistemą, savo svajones ir ateities planus. Nesitikėjau, kad LMTA studentams bus įdomi mūsų nuomonė ir pasisakymai. Laikas praleistas su svečiais buvo turiningas.“ Viktorija M.

„Patiko spektaklio tema ir viskas, kas buvo pasakyta jo metu. Jei būtų galimybė, tai būtinai sudalyvaučiau ir dar viename tokio pobūdžio spektaklyje.“ Ugnė Z.

„Mano manymu, šioje renginio dalyje buvo aptariami šių dienų aktualūs klausimai: švietimo sistemos reformos, pilietiškumas ir pan. Tai buvo puiki proga pagalvoti apie tai, ką norėtume pakeisti.“ Mantas M.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Tėvams
  • Mokiniams
  • Mokytojams
Naujienų archyvas